Blijf op de hoogte!

Elke zondag onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in »

Terugblik deel 1: over wat u zoal van ons las

donderdag 12 juli 2018
Leestijd: 
1 tot 2 minuten

In drie afleveringen blikken we terug op de eerste helft van 2018. In deel 1: welke stukken op deze website uw aandacht kregen.

We zijn apetrots op deze website. Geen enkele lokale partij of lokale afdeling van een landelijke partij is zo actief met het informeren van inwoners over haar doen en laten als ‘Hart voor Schijndel’. We doen dat vanzelfsprekend om reclame voor onze partij te maken, maar meer nog om verantwoording af te leggen en om u enthousiast te maken voor lokale politiek.

Van 1 januari tot en met vandaag plaatsten we ruim 150 artikelen. Plus ongeveer 125 aankondigingen in de rubriek agenda. We kiezen er bewust voor om regelmatig verhalen te plaatsen, waarvan we op onze vingers kunnen natellen dat ze amper lezers trekken. We willen u namelijk uitgebreid informeren en willen niet worden beticht van ‘cherry picking’: dat we louter rumoer maken met thema’s die lekker scoren.

Top 5

Het neemt niet weg dat we u graag vertellen welke verhalen de afgelopen zes maanden scoorden. Hier de top 5 van meest gelezen artikelen:

1. 29 januari, 618 unieke lezers: Knipkaart-gate: hoe knippen verdwijnen. Over hoe iemand bewust knippen spaarde en die plots kwijtraakte.

2. 3 februari, 598 unieke lezers: ‘Bij Van Cranenbroek is het fatsoen zoek’. Hoe het winkelbedrijf verkeersproblemen veroorzaakt en daar niks aan doet.

3. 9 mei, 488 unieke lezers: ‘Tsja, Jankees, dat komt er nou van’. Over hoe het CDA pas bezorgd raakt over de tarieven in ’t Spectrum nadat ze zelf besloot om daar een duur podium te realiseren.

4. 24 juni, 358 unieke lezers: ‘De kermis kruipt naar het centrum van Schijndel’. Over dat het zo goed als zeker is dat de kermis volgend jaar gedeeltelijk wordt verplaatst.

5. 15 februari, 332 unieke lezers: ‘Forse druk op cliënten huishoudelijke hulp’. Over hoe Laverhof geld verdient door vakantievierende huishoudelijke hulpen niet te vervangen.

En omdat u dat graag wilt weten, ons meest gelezen artikel sinds de start van deze site in september 2015, dateert van 29 juli 2016 en trok 1225 unieke lezers:  ‘Te koop sporthal z.g.a.n., t.e.a.b.